Om mig

Jeg er uddannet prof. bach. i ernæring og sundhed, fys. massør, healer og clairvoyant, samt detail slagter og yogainstruktør.

Jeg har 10 års erfaring med klienter i egen praksis. Min mission er at hjælpe andre til at få et liv de er glade for, uanset om det drejer sig om nye vaner i forhold til kost, tankegang, bevægelse, kropsholdning, min overbevisning er at det hele hænger sammen.

Jeg driver ved siden af klinikken, et hobbylandbrug sammen med min kæreste. Vi har en lille landbutik, hvor vi sælger frugt og grønt af egen avl, derudover kan der bestilles kød ( kylling, gris og kalvekød) – vi slagter et par gange om året. se mere på http://www.tidtilnydelse.dk

Jeg er 38 år, har mobus Chrom, og har selv gået vejen med vægttab, vægtøgning, ændring af vaner, arbejdet med mit mentale tankemønster, på en rejse hvor hver dag er en ny dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *