Akupunktur

Akupunktur er en ældgammel kinesisk behandlingsmetode, hvor der anvendes nåle i kroppens meridianbaner. Nålene hjælper med at genoprette kroppens energibalance og livskraft, der er dog tilfælde hvor nålene desværre ikke kan hjælpe.

Med akupunkturnåle kan jeg hjælpe dig med iskiassmerter, hovedpine, uro i benene, tennis albue og ondt i ryggen. Derudover kan jeg i nogle tilfælde hjælpe med betændelses tilstande, hormonelle ubalancer og psykiske ubalancer. Udover nålene, vejleder jeg omkring din livsstil generelt, både kost, vejrtrækning og dit psykiske velbefindende har stor indflydelse på dit fysiske velbefindende.

En succesfuld akupunktur behandling kræver minimum 3 behandlinger med få dages mellemrum, det er derfor vigtigt at du er klar til at afsætte tid til at få det bedre. Derudover fremmer det helbredelsen, at du har tid til at slappe af efter hver behandling.

Ved første behandling sætter jeg ekstra tid af, jeg stiller dig forskellige spørgsmål omkring dit sygdomsforløb, tjekker din tunge og puls. De efterfølgende behandlinger er der afsat ca. 45 min.

kr. 600 pr. for første behandling

kr. 400 pr. efterfølgende behandling

kr. 1000 kr. for 3 behandlinger ved tidsbestilling og betaling ved første behandling.

Bestil din tid her eller kontakt mig på tlf.. 23 25 09 80