Kost og livstilsvejledning i Klinikken på Langeland

Vil du slippe din overspisning ?

Ønsker du dig et bedre helbred ?

Vil du gøre noget virkelig godt for dig selv, dit helbred, og din fremtid ?

Slip din overspisning

Har du problemer med at spise meget mere end du har brug for, og bliver du trigget ved tanken om ikke at måtte spise, eller skulle spise på en bestemt måde, vil jeg anbefale at du starter med at tage forløbet, hvor du slipper din overspisning, og får et afslappet og godt forhold til din kost og din krop.

Jeg er bl.a. uddannet indenfor Dialektisk adfærdsterapi, Yoga, kinesisk medicin og det er de bedste redskaber derfra, jeg anvender til at hjælpe dig, til at få det godt med dig selv, stoppe de selvdestruktive tanker, og starte et kærlighedseventyr med dig selv.

Dette forløb kan også foregå online via skype eller Messenger.

Forløbet varer 12 uger, hvor vi hver uge snakker sammen. Du får ingen kostplan, til gengæld får du redskaber og øvelser – både fysiske og mentale. Det er vigtigt at du sætter tid af til forløbet, og til at tage dig selv seriøst, for at få det bedste ud af forløbet.

Forløbet koster kr. 3500,-

Spis dig til et bedre helbred

Har du smerter og kroniske sygdomme som f.eks. tarmbetændelse, psoriasis, gigt, rosacea, migræne, diabetes, vil kost ændringer i de fleste tilfælde kunne hjælpe dig. Det er ikke sikkert du kan komme sygdommen helt til livs, men oftest vil sygdommens symptomer blive mildere og med færre udbrud.

Jeg har selv spist mig næsten symptomfri fra Chrons tyktarmsbetændelse, det er nu halvandet år siden sidste anfald, og før det var det 2 år siden sidste anfald. Det er forskelligt hvordan vi reagerer på forskellige fødevarer, og derfor vil det være nødvendigt at prøve sig lidt frem i starten. Derudover er der fødevarer som f.eks. er godt i forhold til forhøjet blodtryk, og andre man skal holde sig fra, for at undgå rosacea, gigt, mavekramper osv.

Vi kigger i forløbet også på dine motionsvaner, og finder det som passer bedst til dig. Det er vigtigt at du gør dig klart, at det vil kræve tid, og engageret arbejde for at få det bedste ud af forløbet.

Forløbet koster kr. 3500,- og varer 12 uger. Vi snakker sammen hver uge, og justere evt. i kost og motion. Du får ikke udleveret en kostplan, men en liste med fødevarer du skal have fokus på og hvad du skal undgå.

Kost og livsstilsforløb inkl. behandlinger

Dette forløb er til dig som er udbrændt, eller blot vil give dig selv det bedste af det bedste.

Det er et 12 ugers forløb med både kost og livsstilsvejledning, du vælger selv om det skal være med fokus på at slippe overspisning, eller med fokus på at ændre din kost så de får et bedre helbred.

Udover kostvejledningen, får du behandlinger – det vil enten være 1 x massage hver anden uge, altså i alt 6 x massage, eller 9 x akupunktur behandlinger. Derudover er der opfølgende samtaler hver anden uge, og du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til mig.

Du får mest ud af forløbet, når du dedikerer dig til selv, og at dit helbred er det vigtigste i dit liv. Det kræver tid, tålmodighed og en masse kærlighed at ændre sin livsstil. Vi arbejder i forløbet en del med gamle overbevisninger, mønstre, belønning, tanker og følelser. Vi kigger på motion og bevægelse, og hvad din krop har brug for.

Forløbet koster kr. 6250,- og betales ved booking af første aftale.