Nordisk Liv v/Ida Friis

Med mere en 20 års erfaring i at lave lækker nærende mad, af gode råvarer, krydderurter, og masser af kærlighed, som alt sammen er dybt forankret i vores kultur og arv. Jeg arbejder med naturens kræfter og ældgamle behandlingsteknikker. Det er min arv og viden, som jeg gerne vil give videre.”

Grundlægger af Nordisk Liv

Tilbage i år 2000 havde jeg min første virksomhed sammen med en god veninde. Sammen drev vi en økologisk café på Langeland. Det var inden økologi vandt rigtigt frem, men kærligheden til god mad var det. På min mors side af familien, er kærligheden til mad stor, og fortællingerne starter altid med min Oldemor, som for 100 år siden var kogekone og havde sin forretning Aalborg, hvor hun lavede mad til de fine fester.

Kærligheden til mad og måltider har altid været forbundet med samhørighed, glæde og fælleskab – både i familien og blandt venner – glæde og kærlighed som smitter.

Min egen vej, bød i teenageårene på et langvarigt forløb med mavesmerter, feberanfald og andre diffuse symptomer, som ingen læger kunne give et svar på hvad kom fra. Interessen og ønsket om at blive helbredt var fra min side stor, derfor gik jeg selv i gang med at finde ud af hvad der påvirkede mit helbred og hvornår. Dette har resulteret i en livslang rejse på at lære om helbredelse, healing, ernæring, og sammenhængen af alt dette.

Jeg blev først uddannet slagter, derefter professions bachelor i ernæring og sundhed. Min interesse for det hvad massage og åndelig healing startede stille og roligt, og i 2009 blev jeg uddannet massør. dette var starten til at lære endnu mere, og heriblandt sammen hængene.

Jeg har formet min vej med, hvad der for mig er en masse energi arbejde, en vej som bærer en shamanistisk præg og inddrager naturen, og det naturlige. Mine fødder er godt plantet i den langelandske muld, jeg nyder at være en del af vores fantastiske natur, og hjælpe andre til at finde deres vej i livet.

Mine behandlinger er forskellige, ethvert menneske er unikt, og mine behandlinger tilpasses til hver enkel.

Uddannelser

Detail slagter

Professions bachelor i ernæring og sundhed

Fysiurgisk massør

Inka healer

Clavoyant

Hatha yoga lærer

Dialektisk adfærsterapeut